OOTD minimalistic simple

woensdag, juli 20, 2016
Hi! Vandaag laat ik mijn OOTD van een paar dagen geleden zien. Met het weer van de afgelopen dagen (warm, maar niet bepaald zonnig) vind ik het zelf altijd best lastig om te bepalen wat ik moet dragen. Meestal kom je dan toch uit op laagjes zodat je makkelijk iets uit- of aan kan doen.


 Mijn outfit was eigenlijk vrij simpel, het leren jasje kocht ik ooit bij Primark, het shirtje en de broek zijn beide van de H&M. Hoewel het jasje echt totaal niet duur was (liefde voor de Primark, haha) ben ik er nog steeds echt verliefd op: hij zit echt enorm comfortabel en kan echt elke outfit toch maar weer een stoere twist geven. Het bontje op de kraag kan er ook van af, wat in de zomer voor festivals o.i.d. heel handig is. Het shirtje en de broek kocht ik al een tijdje geleden bij de H&M, nog steeds een van mijn favo winkels: het is serieus de enige plek waar ik áltijd wel slaag. Wat ik aan beide kledingstukken leuk vind, is dat ze met bijna alles te combineren zijn. Ik probeer de laatste tijd wat meer minimalistische key-items toe te voegen aan mijn kledingkast. Minder rommel die ik weinig draag, meer kledingstukken die bij veel andere dingen passen en waar ik langere tijd ontzettend blij mee ben.

Zo ook mijn all time favourites a.k.a. de Converse white All-Stars. Matchen met alles en zijn ontzettend comfortabel. Love it! <3. Nadeel vind ik wel dat echt iedereen ze lijkt te hebben de laatste tijd. Hmm, moet ik toch maar weer op zoek naar een alternatief, haha!


Qua accessoires droeg ik alleen oorbellen. Ik heb in beide oren 2 gaatjes en draag bijna alleen maar ringetjes, moet ik toegeven. Ik zit er trouwens sterk over na te denken om een helix te nemen. Heeft iemand daar ervaring mee? Ik vind het zó gaaf staan! Als ik het ga doen, denk ik dat ik wel wacht tot het najaar aangezien je zo'n 3 maanden moet wachten voordat je met je helix mag zwemmen. Maar ik ben het zeker aan het overwegen!


 Leren jack: Primark
Striped shirt: H&M
 Ripped Jeans: H&M
                               Sneakers: Converse All Stars low white

Zo, dat was weer mijn outfit! Wat vinden jullie er van?
Laat vooral een reactie achter, vind ik heel leuk om te lezen altijd :) Liefs, Eva

You Might Also Like

4 comments