Hotspot: Brasserie Thialf in Arnhem

donderdag, juni 16, 2016


Hi! Vandaag deel ik met jullie een van mijn favoriete hotspots van de afgelopen tijd, namelijk een enorm leuk café genaamd Brasserie Thialf. Het grappige is dat ik echt elke dag er vlak langs kom, maar ik was er nog nooit binnen geweest. Afgelopen week ging ik er voor het eerst even een cappuccino drinken met Wieke (speakoffbeat.com, coming soon!) en daar heb ik zeker geen spijt van!
Zelf vind ik dit soort relaxte plekjes met toch wel een soort van hipstersfeertje altijd heel leuk. Het lekkere eten, de leuke inrichting en de ontspannen sfeer die er hangt zijn niet alleen perfect om hier koffie te gaan drinken of een hapje te eten, maar zijn ook ideaal wanneer je een plek zoekt om rustig te werken. Er staan meerdere lange tafels (mét stopcontacten <3) waar aan je met je laptop kan gaan zitten. Verder hangt er een heel ongedwongen sfeer, wat ik persoonlijk echt een pré vindt: soms heb je van die cafeetjes waar je echt het gevoel hebt dat je wordt weggestaard wanneer je niet aan een stuk door dingen bestelt, zo naar! De mensen die er werken zijn ook echt heel aardig en gastvrij, ik heb al met meerdere mensen echt oprecht leuke gesprekken gehad. Brasserie Thialf is pal naast Park Thialf gevestigd, wat er voor zorgt dat je heel leuk kunt uitkijken op de sport- en speelvelden. Verder is het gelegen in een vrij rustige wijk net buiten het centrum. De grote ramen langs de zijkanten vind ik echt geweldig, er komt op deze manier zó veel mooi en natuurlijk licht binnen! Echt heel goed bedacht.


 Het interieur en design is verder echt helemaal mijn ding. Een soort mix tussen modern en vintage die heel goed gelukt is. En met heel leuke details: overal vindt je plantjes, tekeningen en lampjes.


Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat over het eten helaas nog niks kan zeggen, omdat ik er nog nooit echt wat heb gegeten. Maar de koffie, muntthee, taart en andere snacks (ze hebben Professor Grunschnabel-ijs!) zijn in ieder geval enorm lekker!

 (#wanneerjemeteenbloggerergensheengaat  #herkenbaar?)

Nou, ik hoop dat ik jullie net zo enthousiast over Brasserie Thialf heb kunnen maken als ik zelf ben, haha! Je kan Brasserie Thialf vinden op www.thialf.nu of op de Dullertstraat 33-1 in Arnhem. 

Liefs, Eva

You Might Also Like

6 comments